ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи групи «Львівщина» просять генпрокурора розібратись з порушеннями у «Львівгазі»

|

Народні депутати члени парламентського об’єднання «Львівщина» скерували звернення до Генерального прокурора України, міністра енергетики, Голови СБУ, та голови нацкомісії з держрегулювання у сфері енергетики з вимогою провести перевірки правомірності та законності дій керівництва ПАТ «Львівгаз».

Про це повідомив народний депутат, член групи “УДАРу” у Верховній Раді Ярослав Дубневич у своїй сторінці в мережі Facebook сьогодні, 4 лютого.

Зокрема, депутат відзначив: “зловживання у ПАТ “Львівгаз” давно перейшли межу. Монополія на всі види робіт, вигадані неіснуючі проте вартісні послуги є нічим іншим як здирством.

Паралельно відбуваються утиски колективу, на які чомусь ніяк не реагують правоохоронні органи. Сьогодні скерували звернення на Генерального прокурора України, міністра енергетики, Голови СБУ, та голови нацкомісії з держрегулювання у сфері енергетики з вимогою провести перевірки правомірності та законності дій керівництва ПАТ “Львівгаз”. Чекаємо на результат!”.
У зверненні депутати наводять результати журналістського розслідування одного з видань регіону, які свідчать про численні порушення в роботі ПАТ “Львівгаз”.

“Усі викладені факти потребують ретельної перевірки на предмет правомірності та законності дій керівництва ПАТ “Львівгаз” щодо забезпечення надійності та безпеки транспортування природного газу розподільними трубопроводами та якості надаваних послуг”, – вказують у зверненні депутати.

Відтак, підписанти звернення просять Генпрокурора та очільників інших центральних органів влади провести перевірки фактів, викладених у зверненні та у засобах масової інформації на предмет правомірності та законності дій керівництва ПАТ “Львівгаз”. У разі виявлення порушень обранці просять відкрити кримінальне провадження та притягнути винних до відповідальності.

Копія звернення до Генерального прокурора України додається.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *