ОСТАННІ НОВИНИ

Впродовж дня терористи найбільше обстрілюють Дебальцеве

|

Починаючи з 6:00 ранку, основні обстріли сепаратисти здійснювали поблизу Дебальцева, повідомляє штаб АТО. 

«З танків, мінометів та гранатометів вони тричі обстріляли Санжарівку, Вуглегірськ, Дебальцево, двічі ворожий вогонь вівся у напрямку населених пунктів Троїцьке, Попасна, курган Могила-Гостра, Орлово-Іванівка, Чернухіно, Нікішино, Міус, Рідкодуб, Молодіжне, Новоорлівка. Також зазнали обстрілів з боку терористів Вергулівка та Лозове.
Санжарівка, Орлово-Іванівка та Троїцьке також були обстріляні бандитами, які при цьому застосували артилерійські установки і танки. Кам’янка, Миколаївка і Попасна двічі були обстріляні «Градами», – йдеться у повідомленні. 

На луганському напрямку під час обстрілу Станиці-Луганської, Кримського та Новотошківського, а бойовики п’ять разів застосовували артилерію і міномети. Новотошківське та Щастя також зазнали вогневих ударів сепаратистів з систем залпового вогню «Град».

На донецькому напрямку з мінометів та артилерії бойовики обстріляли населений пункт Богданівка, а з «Градів» – Опитне, Піски, Мар’їнка та Новомихайлівка. 

Близько 14:00 поблизу Маріуполя з мінометів сепаратисти обстріляли Миколаївку.

Останні кілька тижнів триває ескалація бойових дій на сході України. У штабі АТО останніми днями повідомляють про напружену ситуацію на дебальцевському напрямку.

 Фото: www.rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *