ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни зможуть стежити за пересуванням маршруток в Інтернеті

|

Роботи з оснащення GPS-приймачами усіх автобусів, які обслуговують міські маршрути, було завершено ще у листопаді 2014 року. Інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила розповів, що для вільного їх відображення в Інтернеті компанія SoftServe на замовлення міста має розробити необхідне програмне забезпечення.

«Усі перевізники, які є сьогодні у Львові, мають 750 автобусів. На сьогоднішній день, враховуючи ціну палива, на маршрути міста щоденно виходить близько 530 автобусів. І усі вони мають GPS-приймачі», – зазначив Віктор Щир.

За його словами, програма, яку створив підрядник – компанія SoftServe наразі не дозволяє виводити інформацію про пересування транспорту в мережу Інтернет. Інформація про пересування транспорту доступна лише в оффлайн-режимі.

Віктора Щир повідомив, що раніше обговорювалося питання про введення електронного квитка до 1-го січня 2017 року. Саме до цього часу має бути реалізоване технічне забезпечення відображення всіх маршрутів в Інтернеті.

У свою чергу, інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила повідомив, що усі технічні можливості для виведення інформації про пересування автобусів в Інтернет вже є.

«У листопаді-грудні ми завершили усі технічні роботи. Наразі перешкод для виводу інформації в Інтернет нема», – сказав Ігор Могила.

За його словами, тепер для того, щоби система запрацювала для людей у вільному доступі, компанія-підрядник SoftServе на замовлення міста має розробити необхідне програмне забезпечення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *