ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи за день 58 разів обстріляли позиції сил АТО

|

Бойовики у понеділок 58 разів обстріляли позиції сил АТО. Під вогонь терористів потрапили 29 населених пунктів та позиції українських військових поблизу них. Такі дані про події в зоні проведення антитористичної операції, які відбувалися від 7.00 до 18.00 години 12 січня, повідомили в медіаценті АТО, пише Українська правда.

Згідно з інформацією, кількість щоденних обстрілів, здійснених з боку незаконних збройних формувань, зростає.

«Сьогодні, окрім донецького аеропорту, який вже кілька днів залишається найгарячішою точкою, ситуація загострилась і в інших районах Луганської та Донецької областей. Бандформування продовжують застосовувати важке озброєння – міномети, артилерію, озброєння танків та реактивні системи залпового вогню», – сказано в повідомленні.

Впродовж дня найбільшу кількість обстрілів зазнали населені пункти Чермалик, Гнутове, Піски, Гранітне, Опитне, Красногорівка, Авдіївка та ТЕС у місті Щастя.

«Усі ці населені пункти, окрім мінометів та артилерії, були обстріляні з реактивних систем залпового вогню, а електростанція у місті Щастя тричі піддалася удару з «Градів», – зазначили в медіацентрі.

“Крім того, терористи впродовж дня вели вогонь по метео- та диспетчерській вежах і новому терміналу донецького аеропорту. Зранку в районі нового терміналу “працював” снайпер, а після обіду тут відбулося бойове зіткнення”, – йдеться у заяві.

“Разом з тим, ситуація на передньому краю перебуває під контролем українських військових, які, за необхідності, завдають удари у відповідь, пригнічуючи найбільш активні та небезпечні вогневі точки противника. Втрати бойовиків уточнюються”, – повідомили в медіацентрі АТО.

Фото: socportal.info 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *