ОСТАННІ НОВИНИ

У СБУ затримають Паніна, як тільки він сунеться в Україну

|

Начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк пояснив, що актор Олексій Панін не був затриманий в Одесі через процесуальні процедури, і пообіцяв зловити його наступного разу. Про це він повідомив у соціальній мережі, пише Еспресо.TV.

«Існують процесуальні процедури, виконання яких, незважаючи на війну, для мене принципове. Я кажу про перекваліфікацію злочину, звернення до суду вже за іншою частиною статті 110 КК, що вимагає часу. Але можете не сумніватися – хто-хто, а Панін з його неадекватністю і нездатністю оцінювати об`єктивну реальність обов`язково ще з`явиться в Києві або в Одесі і буде одразу ж затриманий», – написав Вовк.

Співробітник СБУ висловив упевненість, що чекати цього доведеться “не дуже довго”.

«Його тимчасове затримання вчора чи позавчора нічого, крім додаткового піару, цьому негіднику не принесло б», – заявив він.

Нагадаємо, днями Одеські активісти з організації “Рада Громадської безпеки” зустріли в рідному місті скандального актора Олексія Паніна, який ще в серпні записав відео з погрозами на адресу президента України Петра Порошенка, та примусли його вибачитись за обіцянку “взяти Одесу”. Після цього Панін розповів, що “наклав в штани” від страху в одеському “полоні”.

Фото:www.gazeta.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *