ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять покарати водія, який влаштував п’яну ДТП на Новий рік

|

Аварія сталась 31 грудня о 19:30 на Кільцевій дорозі м.Львова в районі «‪‎Scania ‪‎Львів» за участю автомобілів ‪‎Nissan Pathfinder (ДНЗ ВС7222СТ) і ‪Peugeot 307 (ВС5877ВН). Оголошення про пошук матеріалів подали родичі постраждалих в аварії, пише Вголос.

«Водій Nissan Pathfinder, будучи в стані сильного алкогольного сп’яніння, маючи намір здійснити обгін транспортного засобу що рухався попереду, не переконавшись в безпечності маневру виїхав на смугу зустрічного руху і протаранив Peugeot 307, який рухався на зустріч. В Peugeot 307 знаходилися мій швагро Андрій і його дружина Оксана Марків», – сказано в повідоменні.

В результаті ДТП Андрій перебуває в реанімаційному відділенні лікарні швидкої допомоги м. Львова з травмами різної тяжкості, у тому числі: відкритий перелом ноги, рвана рана передпліччя, серйозні травми органів черевної порожнини. Лікарі, провівши вже декілька операцій, все ще борються за життя Андрія. Автомобіль не підлягає ремонту.

«Що стосується винуватця трагедії – Хабаля Василя Васильовича, 1969р.н. – він спокійно поїхав святкувати ‪‎Новий Рік, повністю переконаний у своїй безкарності. Без участі ‪ЗМІ та громадських активістів п’яний водій, який покалічив Андрія залишиться безнаказаним.

Буду вдячний за будь-яку допомогу в зборі фото-відео матеріалів події та свідчень, об’єктивному розслідуванні цього ДТП, освітленні даної події в ЗМІ, широкому розголосу фактам події, що не дозволить органам правопорядку «зам’яти» справу, а винуватцю уникнути покарання», – наголошує родич.

Фото: Андрій Кухтанич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *