ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі з метою профілактики теж проведуть АТО

|

Велика кількість добре екіпірованих озброєних людей в формі прибули сьогодні до одеського залізничного вокзалу. Вони висадилися з машин КрАЗ . В місто в`їхало як мінімум дві колони – з боку Таїрова і через селище Котовського, передає “Думская.net”.

Як пояснили у прес-службі одеської міліції, автоматники, що налякали городян, – військовослужбовці Національної гвардії, які візьмуть участь в антитерористичному оперативно-профілактичному відпрацюванні міста.

 

«Вони патрулюватимуть вулиці спільно з міліцією, спецбатальйоном (колишній “Беркут”), ДСО, ДАІ та іншими силовиками», – додав керівник служби Володимир Шаблієнко.

Нагадаємо, оперативно-профілактичне відпрацювання почали після вибуху на Сегедскій.

 

«З метою здійснення контролю за ситуацією, вулицями обласного центру буде спостерігатися значне пересування спеціального міліцейського та вантажного військового автотранспорту, екіпірованих людей з автоматичною зброєю.

Запевняю, що законослухняним громадянам у цій ситуації боятися нічого, – ці люди вийшли на вулиці, щоб захистити вас від терористичної загрози. Адже тільки протягом останнього місяця на території міста сталося п`ять терактів, останній з яких забрав людське життя», – заявив глава обласного управління внутрішніх справ Іван Катеринчук.

 

Під час несення служби співробітники міліції будуть зупиняти і перевіряти підозрілих осіб, проводити огляд особистих речей. Правоохоронці просять громадян поставитися з розумінням до цієї ситуації і надавати допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *