ОСТАННІ НОВИНИ

В тисняві у новорічну ніч в Шанхаї загинуло 35 людей (фото)

|

Щонайменше 35 людей загинули в Шанхаї в тисняві в районі набережної Вайтань, де близько опівночі для святкування Нового року зібрався натовп. Про це повідомив уряд найбільшого міста КНР, передає ТСН з посиланням на The Shanghai Daily.

Водночас, постраждали, за останніми даними, 48 осіб. Причини виникнення тисняви встановлюються. Не виключено, що вона виникла в той момент, коли до площі Чень І на набережній річки Хуанпу кинувся натовп людей.

 

Також, за інформацією низки ЗМІ, які посилаються на очевидців, приблизно за три хвилини до початку тисняви хтось почав розкидати з даху 18-поверхової будівлі копії доларових купюр, що спровокувало хаос. Наразі поліція перевіряє дану версію.

 

У свою чергу, голова КНР Сі Цзіньпін вже доручив шанхайській владі “зробити все можливе”, щоб надати допомогу постраждалим і провести негайне і ретельне розслідування інциденту.

Після інциденту поліцейські, взявшись за руки, спробували стримати натиск натовпу, щоб евакуювати поранених і забезпечити доступ машинам швидкої допомоги.

 

Згодом більшість постраждалих були доставлені в Народний госпіталь №1, де їм була надана екстрена медична допомога.

ЗМІ зазначають, що багато хто з числа загиблих та постраждалих – це молоді люди у віці близько 20 років, у тому числі й учні коледжів.

 

Фото: ТСН 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *