ОСТАННІ НОВИНИ

Через загрозу терактів в Одесу звозять силовиків

|

Міліція, Нацгвардія і армія проведуть оперативно-профілактичне відпрацювання Одеси через високу терористичної загрози.

“Через терористичну загрозу, що нависла над нами, правоохоронні органи починають оперативно-профілактичне відпрацювання міста. У зв`язку з цим, з метою здійснення контролю над ситуацією, на вулицях обласного центру буде спостерігатися значне пересування спеціального міліцейського та вантажного військового автотранспорту, екіпірованих людей з автоматичною зброєю”, – цитує повідомлення Головного управління МВС України в Одеській області агентство Інтерфакс-Україна.

Начальник Головного управління МВС України в Одеській області Іван Катеринчук звернувся до мешканців та гостей міста із закликом не піддаватися паніці і не хвилюватися.

“Запевняю, що законослухняним громадянам у цій ситуації боятися нічого, – ці люди вийшли на вулиці, щоб захистити вас від терористичної загрози. Адже тільки протягом останнього місяця на території міста сталося п`ять терактів, останній з яких забрав людське життя”, – сказав Катеринчук.

Він попередив, що під час несення служби співробітники міліції будуть зупиняти і перевіряти підозрілих осіб, проводити огляд особистих речей, і від одеситів у цій ситуації чекають співпраці.

В тому числі, Катеринчук попросив городян повідомляти будь-яку інформацію, що стосується пересування невстановленої техніки і груп людей, оренди житла або тимчасового поселення незнайомих осіб, які ведуть прихований спосіб життя.

Крім того, начальник облУВС закликав керівників політичних сил, об`єднань і партій утриматися в цей період від проведення різного роду масових заходів – протестних акцій, пікетів, мітингів.

Джерело агентства “Інтерфакс-Україна” в силових структура уточнило, що в операції в Одесі візьмуть участь також підрозділи Нацгвардії, військові, працівники СБУ.

Розпочнеться операція вже ввечері в понеділок, проте її терміни і подробиці поки що не відомі.

Фото: panoramio.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *