ОСТАННІ НОВИНИ

Центр правового захисту учасників АТО домовився про співпрацю з «Народним Фронтом»

|

Львівський обласний осередок «Народного фронту» відтепер співпрацює з Центром правового захисту учасників АТО, який діє у Львові з вересня. Як повідомила керівник центру Мирослава Дмитришин, завдяки цьому об’єднанню вдається швидше вирішувати проблеми військовослужбовців, передає кореспондент Львівського порталу.

Центр правового захисту учасників АТО діє у Львові від вересня. Лише за останні три місяці до юристів надійшло більше чотирьох сотень звернень від військовослужбовців та їхніх рідних. Найчастіше рідні військовослужбовців запитують юристів про права та пільги, які належать тим, хто перебуває у зоні АТО. «Питання були різноманітними, вони стосувалися правового статусу, пільг, привілеїв, які надаються. Стосувалися того, як отримати правовий статус учасника, які гарантії на нього поширюються. Багато питань стосувалися порядку та підстав звільнення з військової служби, особливо за останні, півтори-два місяці» – розповіла Мирослава Дмитришин.

Нагадаємо, «Центр правового захисту учасників АТО» – це об`єднання юристів та волонтерів, які безкоштовно надають правову допомогу військовим та їхнім родинам. Центр був створений з ініціативи народного депутата України Ігоря Васюника, за підтримки його благодійного фонду була видана брошура-пам`ятка, в якій подана вся необхідна інформація про права та обов`язки учасників АТО.

Телефони гарячої лінії Центру: 0683847640, 0993697118. Прийомні дні: Пн..-Пт. – з 12:00 до 17:00.

Фото: Народний фронт Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *