ОСТАННІ НОВИНИ

Львів порине у Різдвяний Гармидер

|

У Львові на площі Музейній цих вихідних пройде вже третій соціальний ярмарок «Різдвяний Гармидер». Учасники – молоді талановиті українці, які створюють цікаві та ексклюзивні речі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Захід відбудеться: 18-21, 25-26, 30-31 грудня та 7-11, 13-14, 17-21 січня.

Організатори соціальної ярмарки мають на меті популяризувати соціальне підприємство, щоб підприємці міста більш активно долучались до різноманітних соціальних проектів та підтримували тих, хто потребує допомоги.

«Для мене особисто успіх Гармидеру – це бажання учасників робити свій маленький бізнес соціальним. Так приємно, коли після ярмарки до мене підходить учасниця і запитує, як можна стати соціальним підприємством, як залучити до роботи представників вразливих верств населення. Загалом я задоволена. І насмілюсь назвати Соціальний люфт і в його рамках ГАРМИДЕР успішним тоді, коли у Львові збільшиться кількість соціальних підприємств в результаті наших дій», – розповіла організатор соціальної ярмарки «Різдвяний Гармидер» Іванка Фединчук.

Ще одна особливість ярмарку – тут немає нічого «китайського», всі речі особливі, більшість ручної роботи від талановитих майстрів.

Частина коштів, виручених від продажу на «Різдвяному Гармидері», буде спрямовано на потреби Центру інтегральної допомоги жінкам в кризових ситуаціях.

Соціальний розпродаж проходить в рамках мистецького проекту «Домініканес».

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *