ОСТАННІ НОВИНИ

Сини Галичини знову вирушили на війну боронити Україну (фото)

|

Сьогодні Галичина проводжала в зону АТО черговий підрозділ військовослужбовців, повідомляє Львівському порталу прес-служба Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Більшість з цих хлопців вже обпалені війною. Вони встигли і подивитись у вічі смерті, і зрозуміти ціну військового братерства. За їх словами, повертатись на війну не страшно. Страшно осоромити довіру України і українців, всіх тих, кого залишають дома.

 

Не було помпезності і гучної музики. Лише міцні обійми коханих, крайні перед розлукою цілунки. І головні побажання – «Повернись»… І як пароль-відгук – «Повернусь»!

 

Шикування перед штабом частини і не наказ, а радше побажання командування до своїх воїнів — не посоромити честі військовослужбовця Збройних Сил України, та гідно виконавши всі завдання, після ротації, відрапортувати тут же, у повному складі.

 

Міністерство оборони подбало про захист солдат. Всім їм видали сучасні сертифіковані бронежилети з захистом шиї, та кевларові каски. Також їх екіпірували канадськими тактичними окулярами, які захищатимуть очі бійців не лише від сонця і вітру, але й від дрібних уламків. Також ці окуляри покращують і розширюють можливості спостереження в сутінках та у темну пору доби.

 

Багато допомогли і прості люди.  За лічені хвилини до підправки волонтери привезли кілька мішків з сучасними розгрузками та різноманітними підсумками, які повністю підходять під український військовий реманент.

 

Фото:  Західного регіонального медіа-центру МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *