ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських трамваях та тролейбусах лунатимуть колядки та щедрівки

|

Від свята Миколая та до Водохреща у львівських трамваях та тролейбусах поруч із звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки. Про це повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на ЛКП «Львівелектротранс», інформує кореспондент Львівського порталу.

«Ми не маємо фінансової можливості забезпечити новорічно-різдвяну ілюмінацію, то ж вирішили забезпечити святковий настрій та тепло у серці нашим пасажирам в такий спосіб», – розповіла начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська.

До участі у проекті зголосилися відомі артисти із вокальної формації «Піккардійська терція» та співак і композитор Павло Табаков.

«Різдвяно-Новорічний період у Львові – особливий. Сподіваємося, колядки у нашому виконанні, власне, і створюватимуть цю особливу атмосферу для пасажирів львівських трамваїв і тролейбусів. Для туристів проїхатися у львівському трамваї – уже цікава пригода. А проїхатися й поколядувати – тим паче!», – зазначив художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець.

«Мій альбом колядок і різдвяних пісень «Різдво для двох» – мелодійний і душевний. До нього увійшли як традиційні українські колядки в оригінальних обробках, так і авторські святкові пісні. Надіюся, у цей святковий, білосніжний і навіть казковий період у році і львів’яни, і гості міста Лева залюбки слухатимуть колядки скрізь – навіть у громадському транспорті», – додав співак і композитор Павло Табаков.

У якості експерименту музичні композиції із альбомів «З неба до землі» («Піккардійська терція», 2004) та «Різдво для двох» (Павло Табаков, 2008) у тестовому режимі почали лунати у трамваях з 13 грудня.

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» висловлює щиру вдячність артистам за їх оперативний, благородний і безкорисний відгук на пропозицію участі у проекті.

Фото: Вконтакте 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *