ОСТАННІ НОВИНИ

З окупованих територій втекло понад пів мільйона людей

|

За оперативною інформацією ДСНС, станом на 15 грудня, з тимчасово окупованої території та району проведення антитерористичної операції до інших регіонів переселено 556 тис. осіб, у тому числі з Донецької, Луганської областей – 536 тис. осіб, з Криму та Севастополя – 20 тис. осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

На кордонах районів проведення антитерористичної операції продовжують роботу 4 транзитні пункти ДСНС України для зустрічі внутрішньопереміщених осіб: у Донецькій області – біля міст Красноармійськ та Маріуполь; у Луганській області – у районі міст Сватове та Лисичанськ. Всього до транзитних пунктів звернулося 28 тис. осіб.

Слід відзначити, що за минулу добу потік людей через транзитні пункти майже припинився, зареєструвалася лише одна особа. У той же час понад 900 осіб повернулися на Донеччину та Луганщину з інших регіонів України.

Нагадаємо, що Укрзалізниця продовжує безоплатне перевезення громадян з території проведення антитерористичної операції до інших регіонів України. Щоб скористатися безоплатним проїздом, громадянам слід зареєструватися в одному з транзитних пунктів ДСНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *