ОСТАННІ НОВИНИ

Спалили машину брюховицької активістки, яка займалась питанням незаконних забудов

|

Сьогодні вночі, о 00:45, невідомі особи спалили машину брюховицької активістки Юлії Лацик, котра разом з однодумцями займалась питанням незаконних забудов та захисту озера №1 в селищі від знищення. Про це Львівському порталу повідомили громадські активісти. 

Палії залили бензин під капот авто, внаслідок чого машина практично миттєво згоріла до половини. 

Тиждень тому під час сесії Брюховицької селищної ради вже було здійснено спробу підпалу автомобіля. Але тоді машину, що знаходилась на центральній вулиці Брюхович, погасили небайдужі перехожі. Цього разу машина знаходилась коло будинку активістки, тож поки доїхали пожежники, частина авта просто вигоріла.

«Ми, громадські активісти в Брюховичах, запевняємо: ми не перестанемо вести боротьбу проти місцевих негідників, що продовжують знищувати принципи, за які боровся Майдан і за які сьогодні гинуть наші співвітчизники. Більше того, вважаємо, що міліція Шевченківського району, до якої ми звертались, неефективно опрацювала як наші звернення у гучних справах по Брюховичах, так і розслідюючи перший підпал машани нашої активістки», – зазначають соратники постраждалої активістки.

Також сьогодні вони планували потрапити на прийом до начальника обласного управління міліції Дмитра Загарії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *