ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІвці попереджають водіїв про ожеледицю на автошляхах області

|

Державтоінспекція Львівщини звертається до автомобілістів: будь ласка, будьте якомога обережнішими на дорозі! Синоптики попереджають: 12-13 грудня на автошляхах області можливе утворення ожеледиці. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра, 12 грудня, погода буде хмарною із проясненнями. Вночі та вранці – місцями опади, слабкі туман та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вранці пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5˚ морозу, а вдень 1-6˚ тепла.

ДАІвці Львівщини закликають водіїв сумлінно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, враховувати дорожню обстановку.

“За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар, будьте надзвичайно уважними. Завчасно знижуйте швидкість, під’їжджаючи до пішохідних переходів, із особливою обережністю рухайтеся на шляхопроводах, спусках та підйомах, уникайте ризикованих маневрувань! Не забувайте користуватися пасками безпеки та обов’язково нагадуйте про це пасажирам. У випадку погіршення погодних умов радимо, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду у безпечному місці”, – йдеться уповідомленні  ДАІ Львівщини.

Фото:zakarpattya.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *