ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Україну замете снігом

|

В перший день зими на заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6…-13 градусів, удень -1…-7 градусів, у Закарпатті вночі -1…-6 градусів, удень -2…+3 градуси. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

У Карпатах вночі місцями невеликий сніг, температура повітря вночі -7…-12 градусів, удень -1…-6 градусів.

На півночі України хмарно із проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7…-13 градусів, удень -2…-9 градусів.

У центрі України хмарно із проясненнями, місцями невеликий сніг, у Дніпропетровській області вночі мокрий сніг. На дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6…-13 градусів, удень -2…-7 градусів.

На сході України хмарно із проясненнями, сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8…-13 градусів, удень -2…-8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями. Місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6…-13 градусів, удень -1…-7 градусів.

Фото: vinnitsaok.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *