ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухи у Харкові влаштовують місцеві за винагороду

|

Не варто говорити, що у Харкові поширюються сепаратистські настрої. Вибухи в місті влаштовують самі харків’яни, однак вони йдуть на це лише через гроші, а не з ідейних міркувань, розповів «Погляду» представник політсили «Сила людей», громадський діяч Дмитро Дробот.

«Вибухи влаштовують самі харків’яни, але ті, кого затримали, це не ідейні люди. Вони погодилися на це за гроші. Їхні керівники зараз перебувають у Білгороді, це чоловік та жінка, і вони працюють в ФСБ», – каже Дмитро Дробот.

За його словами, до Харкова повернулася атмосфера минулорічного грудня, коли масово підпалювали автівки та залякували проукраїнських активістів.

«Вчора був черговий вибух, але обійшлося без жертв. Насправді вибухи у Харкові влаштовують дуже часто та регулярно. На жаль, ніхто не проводить ґрунтовного розслідування, просто кажуть, що когось там затримали і все. Місцеві жителі не панікують, хоча й насторожені, адже тут що до Росії, що до зони АТО дуже близько. Але виглядає, що це спеціально підлаштований сценарій, щоби залякати харків’ян», – додає співрозмовник.

Він переконаний, у Харкові немає ідейних сепаратистів, які готові до протистоянь.

«Насправді, це лише імітація, адже коли ми валили Леніна, а це тривало понад 6 годин, то нам ніхто не завадив. Також немає спротиву, коли проводять проукраїнські мітинги. Повторю, люди не йдуть на це заради ідеї, лише за гроші. А середній вік людей, які на це погоджуються, сягає 35-40 років, а ще у них є досвід бойових дій, найімовірніше, це колишні військові», – наголошує громадський діяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *