ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики цілий день гатили із мінометів по позиціях українських бійців

|

За день, що минув, ситуація в зоні АТО динамічно змінювалась. Бойовики не припиняли мінометних обстрілів та артилерійських нальотів по усій довжині фронту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

За їхньою інформаціє, за день бойовики здійснили тридцять три спроби дестабілізувати українську оборону. Зокрема, ворожі підрозділи шість разів застосовували артилерію, 20 разів вели вогонь з мінометів, тричі обстрілювали позиції українських військ з БМ-21 «Град». Здійснили три обстріли зі стрілецького озброєння та один раз відкривали вогонь з озброєння танку.

Вогонь вівся по шести основних напрямках: Первомайському, Луганському, Донецькому, Дебальцевському, Гранітному, Маріупольському. А саме, по населених пунктах Донецький, Вільхове, Сокольники, Станично-Луганське,. Трьохізбьонка, Опитне, Красногорівка, Миколаївка, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка,. Невельське, Пески,. Дебальцеве, Нова Григорівка, Чернухіно, Міус, Малоорловка, Орлово-Іванівка, Попасна-Первомайськ, Новоласпа, Старогнатовка, Чермалик, Павлопіль. 

Продовжують вони й здійснювати злочини проти людяності. Зокрема, поблизу населеного пункту Щастя з району Весела Гора бандити обстріляли з «Градів» місцеву ТЕС. 

«Українські війська продовжують стійко та мужньо боронити рідну землю. Триває процес підготовки укріплень української армії до виконання бойових завдань в зимових умовах. Захист рідної землі – справа священна! Перемога буде за нами!», – наголошують в прес-центрі.

Фото: Reuters 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *