ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи сьогодні 18 разів невдало атакували українські сили

|

Сьогодні бойовики 18 разів спробували атакувати українські позиції, однак невдало. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

За їхньою інформацією, обстріли велися з РСЗВ БМ-21 «Град» з району Весела Гора поблизу населеного пункту Щастя. Бандити обстріляли місцеву ТЕС, що в умовах холодної пори року є злочином проти мирного населення. Також в районі цього міста бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї, обстрілювали з мінометів та з озброєння танку.

На інших ділянка фронту двічі обстріляно зі стрілецької зброї район населеного пункту Станично-Луганський. В районі Сокольники позиції наших військ обстріляно з озброєння танку. Мінометних обстрілів зазнали Невельське, Чернухіно.

Бойовики намагалися штурмувати українські позиції в районі села Опитне. Зі сторони НЗФ вівся мінометний обстріл Красногорівки.
Ворожа артилерія обстрілювала Міус, Дебальцеве, Нову Григорівку.

В районі Маріуполя з РСЗВ обстріл вівся поблизу міста Павлополь зі сторони Лукове. Двічі з мінометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Чермалика та один раз поблизу Миколаївки.

Повідомлень щодо втрат особового складу та техніки не надходило.

«Аналізуючи роботу артилеристів та мінометників, можна сказати, що вогонь ведеться хаотично. З метою виснаження та розосередження уваги наших військ. Але усі спроби терористів та російських найманців є марними, оскільки позиції українських військових добре оснащені. Мотивація та патріотичний дух українських воїнів на високому рівні.

У відповідь на провокації, українська артилерія завдала ударів. Тим самим подавивши наступальні дії противника», – зазначили в прес-центрі АТО.

Фото: Reuters 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *