ОСТАННІ НОВИНИ

Злочинами проти майданівців керував Янукович і його син – Геращенко

|

План з викрадення і залякування активістів Євромайдану був розроблений в Адміністрації президента за участю екс-президента Віктора Януковича і його сина Олександра. Про це на прес-конференції сказав радник глави МВС Антон Геращенко, повідомляє УП з посиланням на “Українські новини”.

За словами Геращенка, групи “тітушок” для побиття активістів набирали безпосередньо колишній глава МВС Віталій Захарченко і його заступник Віктор Дубовик.

Крім того, за його словами, організацією злочинів проти активістів займалися ще один заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, командир київського полку спецпідрозділу “Беркут” Сергій Кусюк і командир Внутрішніх військ Станіслав Шуляк.

Всі вони знаходяться в розшуку і, ймовірно, ховаються в Росії.

За даними МВС, “Тітушки”, організовані цими міліцейськими керівниками, вбили п`ять осіб у Маріїнському парку, а також журналіста В`ячеслава Веремія на Софіївській площі в Києві 18 лютого.

Як відомо, за словами Геращенка, Україна направила до Росії близько 400 запитів про видачу підозрюваних у злочинах, проте всі вони були проігноровані.

Фото: doba.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *