ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики продовжують тероризувати місцеве населення Донбасу

|

Терористи продовжують збройні напади та втручаються у роботу підприємств і організацій різних форм власності. Про це Львівському порталу повідомили в Інформаційно-аналітичному центрі РНБО України.

Зокрема, у Донецьку бойовики, що представилися співробітниками прокуратури так званої «ДНР», погрожуючи фізичною розправою, проникли в приміщення відділення «Укргазбанку» і захопили його.

Внаслідок бойових дій у Станично-Луганському районі Луганської області бойовики пошкодили школу, дитячий садок і значну кількість житлових будинків, в тому числі багатоквартирних.

Водночас, йде відновлення інфраструктури у звільнених містах Донбасу. Зокрема, за минулу добу бригадами ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» відновлено електропостачання в села Нова Мар’їнка Тельманівського району Донецької області. Також відновлено електропостачання на Донецькій фільтрувальній станції, каналізаційних очисних спорудах міста Волноваха Волноваського району, насосній станції «Ватутинська», Верхнєкальміуській фільтрувальній станції. Відновлена робота агрегату №2 технічної води Верхнєкальміуської фільтрувальної станції та ліквідовано порив на водоводі, що виник внаслідок бойових дій терористів 12 листопада.

Фото: www.dw.de 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *