ОСТАННІ НОВИНИ

Поранені військовослужбовці отримали вітаміни та ліки

|

Декілька днів тому настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста Господнього отець Володимир Кепич звернувся до керівництва Львівського державного університету внутрішніх справ з пропозицією підтримати медикаментами поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому шпиталі. Мова йшла про противірусні препарати та ліки від застудних захворювань. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

 

Так, за два дні було зібрано кошти серед курсантів та працівників атестованих факультетів, певну суму виділили і прихожани храму на Замарстинівській. На зібрані пожертвування працівники ЛьвДУВС придбали майже 100 кілограмів лимонів та лікувальні препарати.

 

Майже день курсанти разом зі своїм наставниками нарізали цитрусові та сортували їх у півлітрові баночки. А вже 14 листопада представники від трьох атестованих факультетів – Петро Вербицький, Орест Лозинський та Олег Мартинюк – передали вітамінну допомогу волонтерам у  Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Лимон – одне з найбільш дієвих засобів для попередження простудних захворювань і боротьби з ними, а період епідемії за їх допомогою можна дуже легко попередити захворювання. Тож, сподіваємось, що військовим сподобається невеличкий вітамінний сюрприз від правоохоронців.

Фото: відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *