ОСТАННІ НОВИНИ

Стрєлков-Гіркін заявив, що був на Майдані та на Грушевського

|

Несподіване зізнання зробив сьогодні один з колишніх лідерів терористичної «донецької народної республіки» Стрєлков-Гіркін. Виявляється, що він під час Євромайдану був у Києві. Про це повідомляє «Преса України».

Таке визнання російський терорист зробив сам в одному з своїх теперішніх інтерв`ю.

У Києві Гіркін був як мінімум кілька днів, коли 24 січня 2014 року в Києві він охороняв якісь «дари волхвів» у Києво-Печерській Лаврі.

«Я забезпечував безпеку принесення в Києво-Печерській Лаврі. Відповідно, я викроїв пару годин, щоб відвідати Майдан, щоб відвідати Грушевського», – стверджує він.

Далі терорист розговорився про причини і плани всього цього військового конфлікту на Сході України

«Природно, коли ми прийшли в Слов`янськ, ми ні в якому разі не розраховували на таку довгу війну, на такі великі жертви серед місцевого населення і на таку нерішучу поведінку Москви. Після Криму у нас була ейфорія. Справжня ейфорія в плані того, що Росія нарешті почала повертатися на свій історичний шлях – той, який для неї був призначений, традиційний для неї», – розповів московський терорист Гіркін.

«І ми розраховували, що теж саме буде в «Новоросії». На самому початку я взагалі бачив ситуацію таким чином, що «Новоросія» – це був би всього лише перший крок до звільнення Києва, до возз`єднання Росії та України в єдину слов`янську державу», – розповів про свої початкові плани Стрєлков. 

Варто додати, що в мережі з`явилася інформація щодо втрат частин армії Росії під час військових дій на Донбасі України. Відповідно до неї, значущі втрати понесли 11 різних військових частин Росії. Кількість загиблих солдатів російської армії на сьогоднішній день складає 4360 людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *