ОСТАННІ НОВИНИ

ФФУ відправила «Карпати» на дно таблиці

|

Федерація футболу України продовжує карати Карпати за невиконання контрактних зобов`язань перед Мартіном Богатіновим. Про це інформує сайт Футбол.ua.

Як повідомляє офіційний сайт УПЛ, керуючись документами, наданими ФФУ, Карпати позбавлені шести очок в турнірній таблиці чемпіонату України сезону 2014/2015. Це рішення набуло сили, тому з сьогоднішнього дня в графі “очки” у львів`ян буде “-1”.

Нагадаємо, в січні Карпатам було винесено офіційне попередження, засноване на ділі про невиконання контрактних зобов`язань перед екс-голкіпером команди Мартіном Богатіновим.

Пізніше до клубу застосовувалися фінансові санкції, а також позбавлення трьох турнірних очок. Тим не менш, рішення Палати суперечок виконано не було, тому в силу вступив наступний рівень покарання.

Також варто відзначити, що Карпати ведуть медійну війну з нинішнім керівництвом ФФУ, звинувачуючи останніх у корупції. Генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин звинувачує віце-президента ФФУ Анатолія Попова в організації цілого підпільного синдикату.

Фото: www.lvivpost.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *