ОСТАННІ НОВИНИ

У Луганську «коронували» Плотницького

|

В Луганську пройшла «інавгурація» Ігоря Плотницького, який «переміг» на «виборах» 2 листопада. Про це повідомляють “РИА Новости”, передає 112.ua

Плотницький, як і Захарченко, приніс присягу на Біблії.

«Присягаюся при здійсненні повноважень глави «Луганської народної республіки» дотримуватися конституції і законів «Луганської народної республіки», поважати і забезпечувати права і свободи людини і громадянина, з честю виконувати високі обов`язки глави «Луганської народної республіки», вірно служити народу», – сказав Плотницький.

Повідомляється, що на «інавгурації» були присутні депутати так званого «парламенту ЛНР», бойовики і представники громадських організацій. Всього присутні близько 100 гостей.

Раніше сьогодні в Донецьку пройшла «інавгурація» Олександра Захарченка.

Нагадаємо, 2 листопада в самопроголошених «Донецької та Луганської республіках» на сході України пройшли так звані «вибори» «глав республік» і «депутатів».

Президент України Петро Порошенко заявив, що так звані «вибори» в окупованих районах Донецької та Луганської областей не мають нічого спільного з волевиявленням людей і грубо порушують мінські домовленості.

Пізніше президент заявив, що має намір підняти питання про скасування закону про особливий статус окремих регіонів Донбасу, який вступив в силу 18 жовтня.

В «ДНР» заявили, що намір скасувати закон про особливий статус є «істерикою Києва».

Фото: ТАСС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *