ОСТАННІ НОВИНИ

На околицях Донецька – колони військової техніки

|

На околицях Донецька журналісти, які знаходяться на місці подій, помітили колони військової техніки, КамАЗи, Гради, польові кухні та заправники. Про це очевидці повідомляють у соцмережах, передає УП.

За словами фотографа Petr Shelomovskiy  “величезний військовий конвой очікує на східній околиці Донецька. У складі – КамАЗи, боєприпаси, Гради. Велика частина колони – броньовані КамАЗи з куленепробивним склом”.

Також він повідомив, що автомобіль з іспанськими журналістами зупинився, щоб сфотографувати конвой. “Журналістів попросили видалити фотографії”, – зазначає він.

Інформацію про заборону зйомки публікує користувач Твіттера Nataliya Vasilyeva. “Масивна колона недалеко від Донецька, нас знову переконливо просять не знімати, фотографувати”, – зазначає вона.

“Близько 50-ти КАМАЗів тент з польовими кухнями, один Град і 7 армійських заправників в напрямку Донецька. Шахтарськ, 12:15”, – пише в Твіттері користувач Helgi.

Як відомо, раніше в РНБО повідомили, що в р-ні Шахтарська та Тореза фіксується переміщення техніки та живої сили терористів, а командування Збройних сил РФ продовжує надавати всебічне матеріально-технічне забезпечення бойовикам та підрозділам, що діють на території України..

Фото: Petr Shelomovskiy

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *