ОСТАННІ НОВИНИ

За добу загинули шість українських військових, десять – поранені

|

За минулу добу через бойові дії на сході України загинули шість українських військових, десять отримали поранення. Таку інформацію оприлюднив сьогодні, 1 листопада, заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Полевий.

За його даними, терористи продовжують порушувати домовленості про припинення вогню. Їхня активність переважно локалізована у кількох районах Донбасу.

«Зокрема, терористи з мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї шість разів завдавали ударів по позиціях українських військових на території Донецького аеропорту та н.п. Піски. Також бойовики обстрілювали наші позиції у районі н.п. Дебальцеве, Орлово-Іванівка та Малоорлівка Шахтарського району Донеччини. Біля Шахтарська та Тореза фіксується переміщення техніки та живої сили терористів», – розповів Володимир Полевий.

Також, за його словами, українські військові зафіксували активізацію дій бойовиків на півдні Донецької області. «Вчора терористи обстріляли позиції сил АТО в районах н.п. Гранітне, Миколаївка, Старогнатівка, Павлопіль. В околицях Маріуполя було спокійно, у самому місті ситуація повністю контрольована. Біля населеного пункту Сартана прикордонники двічі зафіксували використання безпілотників», – розповів Володимир Полевий.

Окрім цього, терористи активізувалися на півдні Луганської області. Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксовано у Слов’яносербському, Новоайдарському та Попаснянському районах. Зокрема, єдиний випадок застосування установок «Град» для обстрілу позицій сил АТО зафіксований поблизу с. Чорнухине Попаснянського району.

Одиничні обстріли зафіксовані у районі н.п. Щастя та Станиці Луганській.

Фото: прес-центр АТО 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *