ОСТАННІ НОВИНИ

Парк культури запрошує на осінній пікнік

|

У неділю, 2 листопада, з 13.00 години відвідувачі парку матимуть змогу поласувати смаколиками, побігати у лабіринті з сіна, пограти у боулінг гарбузами  та створити власноруч героя із гарбуза. Свято розгорнеться на площі перед сценою. Таким чином адміністрація парку вирішила закрити цьогорічний теплий сезон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Класичні барви осені та спеціальні предмети декору, серед яких гарбузи, сіно та інші, створять затишну та теплу атмосферу у парку. Відвідувачі пікніку окрім частування смачненьким зможуть взяти участь у майстер-класах з карвінгу на гарбузах та виготовленню осінніх декорів, знайти щось цікавеньке на модній барахолці, поспостерігати за стрільбою з лука по гарбузах та обмінятися книгами на дереві. Під час події будуть збиратися кошти для сім’ї загиблого бійця Віктора Гурняка та на потреби армії.

«Перевіряємо щодня прогноз погоди і тішимося, що буде досить тепло та без опадів. Тож погода не стане на заваді у проведенні нашого свята, зокрема акції «Підвішена книга», адже одне з дерев у Парку культури поблизу літньої сцени прикрасять книги. Наші відвідувачі зможуть брати та читати їх у вільному доступі — головне дістати», – розповідає менеджер проектів Парку культури Оксана Наконечна.

Для дітей буде окрема активна зона з лабіринтом та різноманітними іграми. У гарбузових конкурсах буде змога виграти смачні та цікаві призи. Завершить осінній вечір романтична акція — Вечір швидких побачень. Тож Парк культури запрошує вас провести незабутньо останні теплі дні осені у затишній атмосфері у колі цікавих людей.

Фото: gazeta-misto.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *