ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові соціальних працівників рятують від профвигорання

|

До Всеукраїнського дня працівника соціальної сфери, фахові психотерапевти проведуть тренінг із профвигорання для фахівців із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які активно працюють з постраждалими в зоні АТО, під час Революції Гідності, вимушено переселеними особами з території конфлікту в Україні. Захід проходить упродовж 30-31 жовтня в реколекційному Центрі УГКЦ «Світлиця», повідомляє Львівському порталу прес-служба Львівської міськради.

«Щодня соціальний фахівець стукає у двері людей, які потребують невідкладної допомоги. Завдання фахівця – не лише з професійної точки зору оцінити ситуацію та знайти шляхи виходу із неї, але й проявити людяність, підтримку, доброту і турботу у стосунках з клієнтами. Працюючи з такою віддачею, працівник у певному розумінні пропускає крізь себе емоції, почуття, болі, страждання іншого і, як наслідок, з часом емоційно вигорає. Завдання тренінгу – емоційно розвантажити працівника, допомогти йому акумулювати ресурси для подальшої плідної роботи, певним чином сфокусувати дзеркало свідомості для досягнення найкращого результату», – розповіла Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У понеділок, 3 листопада, соціальні фахівці та працівники управління соціального захисту спільно помоляться за мир в Україні, здоров’я один одного, Божу ласку для постраждалих, воїнів та їх сімей.

«Наша держава переживає важкі випробування і саме час для кожного, зокрема для соціальних фахівців, виявляти духовну і громадянську зрілість, готовність до самопожертви, вірність Божому Законові й голосові власного сумління. Запрошуємо усіх охочих долучитися до спільної молитви, яка розпочнеться  о 16.00 год. у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на  вулиці Театральній», – додала Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Фото:oda.cv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *