ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи погрожують залишити людей без пенсій, якщо вони підуть на вибори

|

Міліція виявила близько двох сотень листівок, адресованих пенсіонерам. Терористи погрожують залишити літніх людей без пенсій у разі голосування за окремих кандидатів. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Луганській області.

Сьогодні вранці до чергової частини Рубіжанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулицях Чехова, Чкалова та Бикова у місті Рубіжне від імені, так званої «Луганської народної республіки», були виявлені листівки з друкованим текстом: «Пенсионер, проголосуешь за «такого-то» кандидата в депутаты – проверим списки, оставим без пенсии. ЛНР», «Пенсионер, пойдешь на выборы – оставим без пенсии. ЛНР».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, де співробітників міліції вже чекали місцеві жителі та пенсіонери. Вони були налякані і заявляли про небажання йти на позачергові вибори до Верховної Ради України.

Працівники міліції на місці події виявили близько 200 листівок з погрозами.

Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Фото: Reuters 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *