ОСТАННІ НОВИНИ

Саундтреки із голлівудського кіно – у живому виконанні

|

28 листопада у Львові Cantabile Orchestra презентує симфонічне шоу «Саундтреки: Шляхами легенд». Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Для справжніх поціновувачів кіно музиканти виконають музику з улюблених стрічок, які уже стали класикою кіномистецтва. Крім цього, фанам сучасних фільмів Cantabile Orchestra запропонує авторське виконання треків з найкращих кінострічок 2014 року. Також музиканти приготували сюрприз для шанувальників серіалів і обіцяють зіграти твори, без яких вже неможливо уявити телевізійне кіно.

На великому екрані у супроводі гри симфонічного оркестру транслюватимуть найкращі моменти з відомих кінофільмів: “Гобіт”, “Вартові Галактики”, “Гра Ендера”, “Голодні ігри”, “Вбити Білла”, “Мулен Руж”, “Царство небесне”, “Мемуари гейші”, “Месники”, “Місто гріхів”, “Хоробре серце”, “Гладіатор”, “Титанік”, “Гра престолів”, “Доктор Хто”, “Секретні матеріали”, “Як приборкати дракона-2”, “Крижане серце” та інших.

«Наш концерт 28 листопада виділятиметься серед усіх інших. Ми постійно стежимо за новинками у світі саундтреків, тож програма майбутнього концерту значною мірою складатиметься саме з творів, які слухач ще не чув у живому симфонічному виконанні. Звісно, у програмі будуть і треки, що вже встигли стати класикою. Загалом лейтмотивом концерту служитимуть легенди. Кожен з творів, що пролунає, буде пов`язаний із чимось дійсно дивовижним», – коментує подію Сергій Сич, менеджер оркестру.

Початок симфонічного шоу о 19:30. Подія відбудеться у театрі ім. Л.Українки (вул. Городоцька 36). Продаж квитків за посиланням: http://kasa.in.ua/ua/events/view-cantabile-orchestra-28.11.14-lviv.html

Ціна квитків – 80-120 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *