ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада затвердила інвестиційний договір на будівництво «Музею терору»

|

Львівська міська рада сьогодні, 23 жовтня, затвердила інвестиційний договір на будівництво Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів «Територія Терору», передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно з договором, «ВТП «Бодекс» бере на себе обов’язок повністю збудувати та передати у комунальну власність музей «Територія Терору» на проспекті Чорновола. Також він зобов’язується добудувати та оформити право приватної власності на навчально-виховний комплекс у мікрорайоні Сихів-18.

Друга частина ухвали визначила склад конкурсної комісії, яка формувати перелік малозабезпечених дітей (5% від загальної кількості), котрі безкоштовно навчатимуться в цьому закладі.

До складу комісії увійдуть голова постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради, голова комісії медицини, освіти і соціального захисту, в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР, начальники юридичного управління та управління освіти ЛМР.

Відповідно до ухвали, вартість будівництва «Музею терору» та добудови НВК обійдеться інвестору приблизно в 36 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 5 вересня цього року виконавчий комітет ЛМР визначив переможця інвестиційного конкурсу для будівництва цих об’єктів. Ним стало ТзОВ «ВТП «Бодекс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *