ОСТАННІ НОВИНИ

У Раду рвуться політичні перевертні – Йосиф Ситник

|

У Верховну Раду намагаються потрапити політики, які скомпрометували себе постійною зміною партійних вивісок. Про це заявив в ефірі ТРК «Львів» перший заступник голови Львівської ОДА, свободівець Йосиф Ситник.

«Якщо виборці проаналізують виборчі списки партій 2012-го і 2014–го років, то побачать, що низка політичних сил змінила прапори, назви, програми, і це відбувається на кожних

виборах. Вони намагаються пролізти в парламент на плечах популярних лідерів, брендів. За якийсь час вони ніби-то розчаровуються і зраджують партії, з якими пройшли, і знову їх змінюють» – заявив політик.

Він також наголосив, що не всі кандидати йдуть у Верховну Раду від партій, членами яких вони є. «У 116 окрузі йде депутат, який у Львівській міській раді представляє НРУ, на сайті ЦВК записаний як позафракційний, а висунутий ще іншою партією. Хіба це не маніпуляція довірою виборців? Це може призвести до ситуації, що увійшовши до ВР під одними брендами, люди змінять свою політичну орієнтацію. Це може створити нові «тушки» – підкреслив Йосиф Ситник.

Він звернув увагу на скромне представництво львів’ян у прохідних частинах списків більшості політичних партій. «У списках політичних партій, які вважаються прохідними на Львівщині, національно-демократичними, в перших 50-ках львів’ян буквально одиниці. Як вони збираються представляти інтереси області? У «Свободи», до прикладу, 10 таких кандидатів від Львівської області» – наголосив Йосиф Ситник. 

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *