ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчі МВС відкрили кримінальне провадження за заявою кандидата у нардепи України про погрозу вбивством

|

Головним слідчим управлінням МВС внесено відомості до ЄРДР за заявою кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №115 Вуя Юрія Ярославовича про погрозу вбивством. Про це повідомляє прес-служба МВС, передає кореспондент Львівського порталу.

Правоохоронці розпочали проведення досудового розслідування за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 129 КК України (Погроза вбивством) .

До заявника вжито передбачених законом заходів безпеки. Проводяться необхідні слідчі та розшукові дії.

Нагадаємо, кандидат по 115-му виборчому округу Юрій Вуй звернувся із заявою до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, у якій стверджує, що від його імені (але без його відома) відбувся шалений “вкид” чорної агітації проти одної із політичних партій та одного із кандидатів. Оскільки раніше кандидат надавав свої матеріали менеджеру телеканалу ЗІК, Юрій Вуй вважає її причетною до цієї провокації.

Окрім того, Юрій Вуй стверджує, що йому надходили дзвінки з погрозами фізичної  розправи йому особисто та членам його сім’ї.

У своєму відео-звернення Ю.Вуй говорить про всіх причетних, на його думку, до поширення брудної політичної інформації проти кандидатів в народні депутати по Сихівському округу. Зокрема, він згадує генерального директора ЗІКу Дмитра Добродомова, PR-директора ЗІКу Ольгу Проць, товариша та керівника виборчого штабу Дмитра Добродомова у 2012 році Андрія Мисика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *