ОСТАННІ НОВИНИ

На Керченській переправі через шторм зібрався величезний затор

|

Близько тисячі автомобілів скупчилися у неділю, 19 жовтня, в районі портів “Крим” і “Кавказ” через негоду в Керченській протоці, яка може повністю відрізати анексований Крим від Росії, передає ТСН.

 “За даними оперативного чергового, зараз в порту “Кавказ” черги на пором очікують 552 автомобілі, в порту “Крим” – 430 машин”, – повідомила організація-оператор переправи, Єдина транспортна дирекція РФ. Скупчення транспортних засобів виникло через погіршення погодних умов напередодні в суботу. До вечора вітер сягав 15-20 метрів в секунду, з поривами до 24 метрів в секунду. Рух поромів було сильно обмежено. На накопичувальних майданчиках в Новоросійську, за оперативними даними очікують своєї черги на пором 174 вантажні машини, в Керчі – 216 вантажних машин.

У неділю зранку сила вітру в Керченській протоці склала 9-14 метрів в секунду, що дозволило відновити навантаження транспорту на пороми “Ionas” і “Glykofilousa III”. Однак, як повідомляє Єдина транспортна дирекція, штормове попередження не скасовано. Як повідомлялося раніше, у вересні через шторм на Керченській переправі застрягли майже дві тисячі автомобілів. Водіям рекомендують перечекати негоду і утриматися від поїздок на півострів і звідти.

Фото: Аргументы недели

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *