ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувало Свято Шоколаду

|

Сьогодні, 17 жовтня, у Львівському палаці мистецтв стартувало VII Національне Свято Шоколаду. Спеціально до Свята відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створив святковий 5-метровий стіл, де все зі справжнього шоколаду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначив кондитер, це найбільший святковий стіл, створений із шоколаду, який довелося йому робити. Упродовж свята буде створено понад 300 шоколадних десертів, які запропонують гостям свята. Кожен охочий зможе поласувати за шоколадним столом, здійснивши благодійний внесок.

Зібрані кошти із частувань за святковим шоколадним столом буде передано через Фонд Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла у Львові для надання допомоги військовослужбовцям у зоні АТО.

Протягом трьох днів на відвідувачів чекає різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від найкращих шоколатьє, частування від ТМ «Greenfield» величезним шоколадним тортом та десертом, створеним львівською майстринею Оксаною Солук із додаванням золота.

В рамках шоколадного дійства відбудеться III Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». За звання «Найкращого кондитера-аматора» Національного Свята Шоколаду 2014 року змагатиметься 8 активних, креативних, справжніх гурманів, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів. Також переможець Чемпіонату отримає можливість набратися досвіду на кухні Citadel Inn Hotel&Resort пліч-о-пліч із шеф-кухарем Євгенієм Сушко та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур.

Також на Національному Святі Шоколаду солодкий бренд «Світоч» готує приємні та цікаві атракції. Серед запланованих заходів Світоч Десерти представляють шоколадну магію смаку у справжній кондитерській, створення шоколадних скульптур та відомих пам’яток архітектури Львова, а також кожного чекатимуть ароматна кава зі Світоч Тірамісу та 3D фото-зона для неймовірних солодких спогадів.

Для маленьких гостей діятиме «Дитяча шоколадна країна», де все зроблено зі смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. А ще малюки зможуть взяти участь у виготовленні іменних шоколадних вагонів та потягів та отримати солодкі призи.

Нагадаємо, цього року на святі вдруге діє спеціальний вхідний квиток «ШокоКартка», яка дає відвідувачам можливість отримати подарунок-згадку від Національного Свята Шоколаду, цікаві пропозиції від друзів свята та призи у щоденних розіграшах. «ШокоКартка» – це більше, ніж вхідний квиток.

Фото: прес-служба ЛМР 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *