ОСТАННІ НОВИНИ

На вокзалі у Львові затримали чоловіка з липовим пенсійним

|

Учора на Львівському вокзалі з приміських перевезень працівники міліції лінійного відділу затримали чоловіка із підробленим пенсійним посвідченням. Про це Львівському порталу повідомили у лінійному відділі станції Львів.

За їхньою інформацією, 31-річний молодик, з метою здійснення безкоштовного проїзду, використав пенсійне посвідчення з явними ознаками підробки.

Як повідомив, начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський, житель Львівської області під час проходу турнікетної системи пропуску пасажирів пред`явив пенсійне посвідчення оформлене з його фотографією, однак з анкетними даними жінки на ім`я Ганна.

Як виявилось згодом, спритник скористався знайденим чужим посвідченням. У вказане посвідчення він особисто вклеїв власну фотографію та використовував його з метою безоплатного проїзду залізничним транспортом приміського сполучення. Зловмисника не дуже турбував той факт, що у посвідченні містились дані жінки. Він сподівався, що ніхто із співробітників Львівської залізниці та транспортних правоохоронців не виявить підробку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів”.

Фото: ЛВ станції Львів 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *