ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Порошенко може зустрітися з Путіним

|

В Адміністрації Президента України підтвердили, що зустріч Президента України Петра Порошенка з Президентом Росії Володимиром Путіним відбудеться завтра, 17 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

Як зазначається, сьогодні відбудуться двосторонні зустрічі Президента України з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, Президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм і Президентом Європейської комісії Жозе-Мануелем Баррозу.

“17 жовтня запланована зустріч Глави Української держави у багатосторонньому форматі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Французької Республіки Франсуа Олландом, головою Ради міністрів Італії Маттео Ренці, Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, Президентом Європейської Ради Германом Ван Ромпеєм і Президентом Європейської Комісії Жозе-Мануелем Баррозу”, – йдеться в повідомленні.

Також Порошенко 17 жовтня проведе двосторонні зустрічі з прем`єр-міністром Республіки Польща Євою Копач, прем`єр-міністром Швеції Стефаном Льовен і прем`єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

Фото:  zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *