ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові родичі військових дозріли до суду Лінча (фото)

|

Родичі бійців третього батальйону територіальної оборони Львівщини, які сьогодні перекрили рух транспорту в центрі міста, готові лінчувати чоловіка, який на своїй автівці прорвав кордон і намагався втекти.

Як інформує кореспондент Львівського порталу з місця події, водій «Ниви» під’їхав до протестувальників з боку площі Соборної. Спочатку він просив його пропустити, аргументуючи тим, що нібито його дружина перебуває у пологовому. Однак чоловік не зміг пригадати ані прізвища її лікаря, ані власне місцезнаходження пологового будинку. Відтак йому не дозволили проїхати, як і іншим водіям.

 

Своєю чергою чоловік не став чекати, а вирішив прорватись навпростець. Під час різкого старту автівка зачепила кількох протестувальників. На щастя, обійшлось без серйозних травм, однак така зухвалість не на жарт розізлила натовп. «Ниві» не вдалось далеко проїхати, уже на початку вулиці Личаківської її затримали. Нахабного водія протестувальники витягли з машини, в авто розбили вікно й зараз жваво обговорюють про подальше покарання цього чоловіка.  

 

Нагадаємо, протестувальники вимагають негайного проведення ротації військовослужбовців з третього батальйону територіальної оборони Львівщини. «Поверніть наших близьких», – йдеться на плакатах, які тримають жінки.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *