ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині правоохоронці затримали убивцю

|

Правоохоронці на Львівщині затримали по гарячих слідах убивцю літнього жінки. Ним виявився односельчанин загиблої, який вже був раніше судимим. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У Перемишлянський райвідділ міліції учора надійшло повідомлення від 23-річного жителя одного зі сіл Перемишлянського району. Чоловік розповів, що близько дев’ятої години вечора він прийшов в гості до своєї 83-річної односельчанки. Коли він зайшов у приміщення літньої кухні пенсіонерки, то виявив її тіло без ознак життя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила на тілі загиблої численні різані рани, які були завдані ріжучим предметом.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронцям знадобилося менше години часу, щоб встановити особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення та затримати його. Ним виявився 25-річний, раніше судимий, житель того ж села, де проживала пенсіонерка.

«У той день, чоловік косив на подвір’ї загиблої траву. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зі слів підозрюваного, коли жінка відмовилась заплатити йому за роботу, він дістав ножа та завдав ним потерпілій декілька ударів в голову та шию», – розповів начальника Перемишлянського райвідділу міліції підполковник міліції Ярослав Мармуляк.

Підозрюваного затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Наразі з ним проводяться слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Фото: Bodyguardsoline 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *