ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери збирають кошти на виготовлення жетонів для воїнів

|

Всеукраїнський центр волонтерів запровадив проект збору коштів на виготовлення солдатських жетонів. Про це йдеться на сайті Народний проект, інформує кореспондент Львівського порталу.

Як зазначають волонтери, вони розпочали відповідну акцію з метою — забезпечити бійців за суверенність та неподільність України якісними армійськими жетонами. Інформація, нанесена на жетонах, ніколи не зітреться і не забудеться. Технологія виготовлення дозволяє вирізати в товщі металу інформацію для воїна на трьох мовах світу. Це може бути ПІБ, дата народження, бойовий підрозділ, група крові, резус-фактор, номер телефону батьків та рідних, а також будь-який вираз.

 

Кошти збираються на закупівлю витратних матеріалів для БЕЗКОШТОВНОГО виготовлення жетонів бійцям підрозділів Збройних сил України в зоні АТО.

Водночас, варто зазначити, що імен більшості бійців, які загинули під Іловайськом, і досі не встановили. Родичі не можуть знайти бодай якусь інформацію, пошуковці по шматках збирають вцілілі дані, за якими можна встановити особу вояка.

Не встановивши особу, родини не зможуть ані отримати виплат, ані поховати своїх рідних.

Реквізити

ПриватБанк

Миколаївський обласний благодійний фонд “РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”
ПАО КБ ПриватБанк
ОКПО: 36143302
МФО: 326610
Рахунок: 26009053217221
Призначення платежу: Благодійний внесок. Народний жетон

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *