ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створюють перший «рейковий ровер»

|

У Львові створюють перший «рейковий ровер». Запуск проекту запланований на середину жовтня. Про це інформують у групі Так люблю той Львів, що бракує ми слів, у facebook.

«Цьогоріч, упродовж трьох місяців, у супроводі заступника директора з наукової діяльності парку Олександра Завадовича, волонтери працюють над проектом під назвою «Зелена мобільність для Львова», – повідомляється у спільноті.

Цей проект, зокрема спрямований на пожвавлення у використанні історичних залізничних шляхів і подальше розширення екологічних та інших мереж – над чим в минулому році працював волонтер Пітер Діттманн.

«Незважаючи на велику рекреаційну цінність, включно з лісом, озерами, доріжками, велосипедними маршрутами, унікальними геологічними зразками скам`янілостей, а також на чудові види на місто, багато мешканців Львова справляють враження людей, котрі не надто добре знайомі з територією парку. Це те, що ми хочемо змінити. Ми були настільки вражені красою природи парку «Знесіння», що відчули бажання поділитися враженнями і популяризувати його», – розповідають волонтери.

Зараз у стадії конструювання є прототип залізничної дрезини для історичної колії у парку.

Зацікавлені добровольці, інженери, і всі, чиїм хобі є конструювання, можуть сконтактуватися за ел.поштою: [email protected], чи телефоном 2917527; 2975048), щоб допомогти створенню першого «рейкового ровера» у Львові.

Фото: facebook

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *