ОСТАННІ НОВИНИ

АТП №1 випускає на лінію 18 нових автобусів

|

З 15 жовтня на міських маршрутах, які обслуговує АТП №1, працюватиме 18 нових автобусів марки «Еталон». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівськлї міської ради.

ЛК АТП №1 закупило 18 нових автобусів марки «Еталон», бориспільського виробника. Приблизна ціна замовлення – 7 млн грн. Зараз триває оформлення усіх необхідних документів, визначається, на яких маршрутах вони працюватимуть. Планується, що вже з 15 жовтня ці автобуси виїдуть на міські маршрути.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, місто переживає проблеми із виробництвом автобусів.

«Це автобуси не львівського виробництва. У нас сьогодні проблеми з виробництвом автобусів. Це автобуси малого класу. Вони не дорогі. Ми домовлялись ще по старих цінах. 400 тис грн коштує такий один автобус. Він комфортний», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Загалом у місті існує 52 автобусні маршрути.

 

Нагадаємо, відповідно до результатів конкурсу, 52 міські автобусні маршрути обслуговують такі перевізники: ЛК АТП-1, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр-Львів», ТзОВ «Успіх БМ» та ПАТ «ЛАТП 14630».

Договором передбачено, що на маршрутах, які обслуговує ЛК АТП №1, має курсувати 186 автобусів, «ЛАТП 14630» – 121, ТзОВ «Успіх БМ» – 86, ТзОВ «Міра і К» – 125 та ТзОВ «Фіакр-Львів» – також 125 автобусів. Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, щодня у Львові працює 650 автобусів та близько 50 – в резерві.

Згідно з договорами, що укладались із перевізниками на обслуговування міських автобусних маршрутів, вони щороку мали на 20% замінювати рухомий склад, який працює на маршруті.

Фото: Олександр Мазуренко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *