ОСТАННІ НОВИНИ

Беркутівця-втікача Садовника знову "судитимуть" в понеділок

|

У понеділок, 6 жовтня в Апеляційному суді Києва відбудеться чергове засідання по зміні запобіжного заходу для командира “Беркуту” Дмитра Садовника, якого підозрюють в розстрілах на Майдані 39 активістів. Початок засідання запланований на 14:00, повідомляє  Українська Правда.

Як відомо, 19 вересня слідчий суддя Печерського райсуду Києва звільнив з-під варти підозрюваного у масових розстрілах учасників акцій протесту у лютому 2014 року, обравши йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23.00 до 7.00 год. наступної доби. 1 жовтня екс-командир “Беркуту” Садовник не прийшов на засідання, через що Апеляційний суд переніс розгляд апеляції на його звільнення з-під варти.

3 жовтня підозрюваний зник з місця постійного проживання, чим порушив умови обраного запобіжного заходу.  Його оголошено у розшук.

4 жовтня Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Головного слідчого управління Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання командира роти спеціального призначення ПМОП “Беркут” Дмитра Садовника.

Фото: соціальні мережі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *