ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко поїде в Росію звільняти Савченко

|

13 жовтня за ходом чергового судового засідання над українською льотчицею Надією Савченко в Росії спостерігатимуть представники Парламентської асамблеї Ради Європи та партії “Батьківщина”. Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба політика,передає Еспресо.TV із посиланням на Крим.Реаліі.

“13 жовтня буде суд. Суд буде за новими заходам, які придумав Путін проти Наді – це психіатрична експертиза. Це старі радянські заходи, коли проти людини, яка здатна говорити правду, використовують ці методи. Наша команда разом з представниками, в тому числі ПАРЄ, збирається їхати на цей суд і трохи нагадати Росії, що не так все просто, коли вони наших жінок кидають за грати”, – заявила Тимошенко. 

За її словами, європейські політики також допомагатимуть у звільненні Савченко. 

“Я думаю, що приєднаються і лідери європейських знакових країн. Ця робота вестиметься у закритому режимі, переговори з Путіним будуть вестися щодо Наді. Наша мета – її звільнення”, – підкреслила вона. 

Адвокат Савченко Марк Фейгін у своєму Твіттері висловив надію, що Кремль не завадить Тимошенко в`їхати на територію Росії та її там не заарештують. 

Як відомо, пілот Надія Савченко на позачергових виборах до Верховної Ради 26 жовтня очолила список ВО “Батьківщина”.

Фото:www2.tymoshenko.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *