ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оновили навчальні кімнати в п’яти дитячих клубах

|

Впродовж літнього періоду 5 дитячих клубів Галицького та Личаківського районів міста змінили свою навчальну й візуальну концепції. Крім занять в гуртках обраного напрямку, вихованцям Дитячих клубів пропонують безкоштовно взяти участь у майстер-класах різних напрямків, міні-проектах, іграх, любительських змаганнях, конкурсах, а також – екскурсіях містом, відвідинах спортивних матчів, дитячих розважальних закладів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

В клубі «Веселка» (вул. Огієнка, 18) для діток від 6 років тепер проходитимуть заняття з танців, англійської та німецької мови, музичної грамоти й рукоділля. Клуб «Аміго» (вул. Стрийська, 24) запрошує танцювати маленьких львів’ян з 6 років.

В клубі «Колібрі» Личаківського району (вул. Пасічна, 64) відбуватимуться заняття з англійської, німецької мов та рукоділля для дітей 9-17-річного віку. Підлітків та молодь в клубі «КросФіт» (вул. Корольова, 10) очікують секції бойових мистецтв й загальнофізичної підготовки. В клубі «Какаду» (вул. Коціловського, 16) працюватимуть гуртки образотворчого мистецтва й сучасних танців (для дітей з 7 років).

 «Незважаючи на всі цьогорічні труднощі, нам вдалося оновити навчальні кімнати в п’яти клубах. Окрім цього, ми підібрали нові кольорові меблі. Тому навчальний рік в наших гуртках розпочався в більш яскравій атмосфері. Деякі клуби змінили не лише профіль та зовнішній вигляд, а й назву. Наприклад, у Галицькому районі тепер можна знайти клуби «Веселка», «Аміго», «Відвага», «Кактус», у Личаківському – «Колібрі», «Какаду», «КросФіт», – розповіла Олена Горпинюк, керівник Дитячих клубів Галицького району.

Загалом в мережі Дитячих клубів Галицького та Личаківського районів міста працює 20 гуртків, серед яких: образотворче мистецтво, рукоділля, танці, підготовка, іноземні мови, настільний теніс, бойові мистецтва, секції загальнофізичної та військово-патріотичної підготовки. 

Нагадуємо, що заняття в гуртках Дитячих клубів Львова є безкоштовними.

Більше інформації про гуртки в Галицькому районі можна отримати за номером телефону 261-68-48, в Личаківському – 254-62-63.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *