ОСТАННІ НОВИНИ

Відімкнень електроенергії наразі не буде

|

Кабмін поки що не планує застосовувати періодичні відімкнення електроенергії, заявив міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, передає Радіо Свобода.

«Станом на 1 жовтня і за інформацією міністра енергетики і вугільної промисловості України у віялових відключеннях електрики немає необхідності. Система працює в нормальному, достатньому режимі», – сказав Семерак. 

24 вересня в «Київенерго» заявили про введення графіків аварійних відімкнень щодо промислових підприємств та організацій.

Раніше Міністерство енергетики та вугільної промисловості погодило застосування від 29 серпня графіків аварійних відімкнень електроенергії. Вони відбуватимуться за узгодженими графіками під час ранкових і вечірніх пікових навантажень – від 9:00 до 11:00 і від 20:00 до 22:00. Відімкнення будуть здійснюватися відповідно до «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відімкнення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання», затвердженої наказом Міненерговугілля.

26 серпня набуло чинності розпорядження Кабінету міністрів України «Про прийняття тимчасових надзвичайних заходів на електроенергетичному ринку».

 Фото: tgn.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *