ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний фронт» представив команду мажоритарників на Львівщині

|

Лідери партії «Народний фронт» сьогодні, 1 жовтня, у Львові представили команду кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах Львівщини. Як передає кореспондент Львівського порталу, з цією метою до Львова прибули Андрій Парубій, Тетяна Чорновол та Лілія Гриневич.

 

Тетяна Чорновол, яка у 2012 році змагалась за мандат народного депутата у 120-му окрузі на Львівщині, заявила, що виграла вибори тоді, але результати були сфальсифіковані на користь іншого кандидата, який мав підтримку адміністрації президента. «Сьогодні, коли йде війна, мені надзвичайно некомфортно займатися виборчою агітацією. Але це вимушений крок, без якого неможлива загальна перемога… Я виграла вибори у 2012 році і готова передати досвід своїм колегам сьогодні», – наголосила Т.Чорновол.

 

Андрій Парубій, який балотується в народні депутати за списком «Народного фронту», заявив, що пишається своєю командою, до якої увійшли відомі політики, активні громадські діячі, науковці, військові командири та прогресивна молодь. «На нас лежить величезна відповідальність за людей, які в майбутньому будуть у Верховній Раді. Ми бачили, як раніше депутатів купували, залякували, змушували зрікатися своїх обіцянок. Команда «Народного фронту» – це ті, які не здавали, не зливали, були на передовій», – заявив А.Парубій. 

Нагадаємо від «Народного фронту» у народні депутати в одномандатних виборчих округах на Львівщині балотуються такі кандидати:

 

ОВО №115 – український політик, громадський діяч, віце-прем’єр-міністр України (2007-2010) Іван Васюник.

 

ОВО №117 – один з лідерів львівського Євромайдану Роман Брезіцький.

 

ОВО №118 – молода активістка, економіст за освітою Ольга Швець.

ОВО №119 – сотник Євромайдану, командир відділення військової частини 3072 другого батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Михайло Бондар.

ОВО №120 – проректор з науково-педагогічної роботи, професор кафедри української фольклористи ЛНУ ім. Івана Франка Ярослав Гарасим.

 

ОВО №121 – голова Українського Шляхетського Товариства, заступник голови Всеукраїнського Науково-культурологічного товариства «Бойківщина», помічник-консультант народного депутата України Іван Матковський.

ОВО №122 –  народний депутат України Василь Пазиняк.

ОВО №123 – народний депутат України Лідія Котеляк.

ОВО № 124 – Депутат Львівської обласної ради, Анна Костюк. Самовисуванець, яку підтримав “Народний фронт”.

ОВО №125 – сотник Майдану Тарас Зембіцький.

ОВО №126 – сотник Майдану Олександр Ярощук. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *