ОСТАННІ НОВИНИ

З полону терористів звільнено ще декілька українців

|

У суботу, 27 вересня, з полону бойовиків на сході України було звільнено семеро осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА. За його словами, звільнення відбулося попри заяви про призупинення обміну полоненими, повідомляє Радіо Свобода.

«Поки офіційний обмін полоненими призупинений, ми продовжуємо витягати людей. Ще плюс сім осіб. Нас не цікавлять слова, амбіції та образи. Ми – люди справи», – написав Філатов.

Про подробиці звільнення чиновник пообіцяв повідомити згодом, лише додавши прізвища звільнених бранців, серед яких Олександр Казначеєв, Микола Супрун, Сергій Сіряченко, Євген Зайченко, Михайло Ковальов, Олександр Носаль та Анатолій Бабченко.

Раніше Олександр Захарченко – «прем`єр» самопроголошеної «ДНР» заявив, що обмін полоненими наразі призупинено через неузгодженість списків з українською стороною.

Окрім того співачка Оксана Білозір на своїй сторінці в Facebook повідомила про ще один обмін полонених в Луганській області в форматі «5 на 5».

«Поблизу с. Сміливе (Смелое) Луганської області здійснено обмін полоненими у форматі 5 на 5. Вдалося визволити одного офіцера, трьох хлопців з розвідроти та одного львівянина з 80ї бригади», – повідомила вона.

Фото: espreso.tv 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *